موضوع: بانك نگار - اولين سايت اطلاعات بانكي ايران :: خصوصی سازی بانکها

ارسال شده توسط saderati_54 در سه شنبه 27 آذر 1386 - 20:33
#12

سيدحميد پورمحمدي، معاون بانكي، بيمه‌اي و شركت‌هاي دولتي وزير امور اقتصادي و دارايي، در گفت‌وگو با «ايسنا»در پاسخ به اين سوال كه آيا شرايط لازم براي واگذاري بانك ملت در هفته آينده فراهم است،
توضيح داد: بله، شرايط براي واگذاري سهام بانك ملت فراهم است و آنچه به عهده اين معاونت است، آماده كردن اين بانك براي واگذاري است كه اين اقدام انجام شد.
وي ادامه داد: سازمان‌هاي خصوصي‌سازي و بورس اوراق‌بهادار نيز در جهت ديگر مسوول بررسي كشش تقاضاي بازار هستند.
به گفته او تمام كارهاي لازم براي خصوصي سازي بانك ملت انجام شده و اظهارنظر سازمان حسابرسي درباره صورت‌هاي مالي ميان دوره‌اي باقي مانده است كه به محض تاييد آن واگذاري انجام مي‌گيرد.

وي در پاسخ به اين سوال كه بعد از بانك ملت كدام بانك واگذار خواهد شد، گفت: بانك‌هاي ديگر نيز به ترتيب واگذار خواهند شد.
پورمحمدي درباره واگذاري بيمه‌ها نيز توضيح داد: وظيفه وزارت امور اقتصادي و دارايي و معاونت مربوطه، آماده سازي بيمه‌ها براي واگذاري است كه اين امر انجام شده است و آنها نيز به ترتيب واگذار خواهند شد.

او در پاسخ به اين سوال كه آيا سرمايه بانك‌ها در راستاي خصوصي‌سازي افزايش خواهد يافت، گفت: افزايش سرمايه ضرورتي ندارد، اين بانك‌ها فقط از سهامي خاص به سهامي عام تبديل خواهند شد تا مردم سهام‌دار شوند.

او به بحث واگذاري حق تقدم اين بانك‌ها اشاره كرد و گفت: واگذاري سهام يا حق تقدم بانك‌ها در دست بررسي بورس است. در عين حال واگذاري سهام به معناي گرفتن پول حاصل از آن توسط دولت است؛ اما واگذاري حق تقدم به معناي آن است كه پول حاصل از آن صرف افزايش سرمايه بانك و بزرگ‌ترشدن آن خواهد شد.